Články

Jestliže jste někdy přemýšleli letět na východ Slovenska, pak vás mohu ubezpečit, že je to skvělý zážitek. Nejen, že zde poznáte velmi rozmanitý terén, ale potkáte i skvělé lidi a určitě si odvezete nádherné zážitky.

Přelet z ČR na Slovensko je ve své podstatě hračka. Problém může nastat v podzimních měsících, kdy se krátí dny a zhoršuje počasí. A jak jsem s přeletem Tuláka vypořádal? To máte možnost zjistit v tomto příspěvku.

Všechno v životě je jednou prvně a nejinak tomu bylo s prvním delším přeletem mého letadla. I pro mne to bylo něco nového, ale když je člověk připraven, dosáhne téměř všeho, co chce.

Návrat k přírodě, pocit volnosti a vzrušení, které se prolíná s adrenalinem - to všechno můžete zažít při sedání do malého sportovního letadla nad východním Slovenskem. Od Michalovců, přes Humenné až po Trbišov, a dále nad Košicemi, Prešovem a dokonce i nad Tatrami - tyto krásné regiony nabízejí úžasnou kulisu pro vzlet k oblakům. A to vše je nyní...

Lidé si plní různé radosti a my aviatici spatřujeme svoji radost ve svobodném prostoru nad povrchem země. Smutné je, že mnoho lidí po tom touží a neví, kde může předmět své touhy zrealizovat. A právě z tohoto důvodu jsme založili stránku www.letamletasletame.cz , aby si každý přišel na své.